donderdag, juli 01, 2010

Amazon Kindle doet nu ook gratis internet in Nederland

 

LET OP: DIT IS EEN OUD ARTIKEL. DE HUIDIGE KINDEL VERSIE 3.02 HEEFT IN NEDERLAND alleen ONDERSTEUNING VOOR DE ENGELSE WIKIPEDIA PAGINA’S, EN DE AMAZON EBOOK STORE, VERDER NIETS.

Wij kochten begin deze week een Kindle. Tot mijn telleurstelling werkte de internet browser op dit op Linux gebaseerde leesplankje niet.

Ik kreeg de melding

Blogs and the experimental web browser are currently not available for your country.

Nu heb ik de software van mijn Kindle ge-update van versie 2.3.3 naar versie 2.5, en raad eens? De browser doet het nu ook in Nederland !

Ik kan dus *gratis* browsen naar www.tweakers.mobi of naar http://m.nos.nl of naar een van al die andere websites op het grote internet ;-) 

Eerder vorige week verlaagde Amazon de prijs van de Kindle al naar $189 en was de Kindle ook al te koop voor $149 via andere kanalen.

Misschien dat we in de toekomst een Kindle mogen verwachten met een kleurenscherm en de mogelijkheid video af te spelen ? Deze functies zijn in ieder geval alvast ingebouwd in de Kindle For Iphone / Ipad versie.

UPDATE: 11-02-2011 : DE HUIDIGE VERSIE VAN DE KINDLE SOFTWARE (3.02) VOOR DE INTERNATIONAL KINDLE HEEFT VIA G3 ALLEEN ONDERSTEUNING VOOR EN.WIKIPEDIA.ORG EN VOOR DE EBOOK STORE, MAAR VERDER VOOR GEEN ENKELE INTERNET PAGINA. BROWSEN VIA WIFI IS WEL MOGELIJK.

Geen opmerkingen: